دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
تلاش واشنگتن برای فراری دادن فرماندهان داعش؛

ینی شفق: ابوبکر البغدادی نزد نیروهای آمریکایی‌ قرار دارد

یک روزنامه ترکیه‌ای گزارش داد که سرکرده اصلی داعش در چنگ نیروهای آمریکایی است و برای وی گذرنامه و شناسنامه جعلی صادر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۰۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، منابع خبری ترکیه‌ای اعلام کردند که نیروهای آمریکایی در حال بازجویی از عناصر تروریستی داعش هستند و به آنان گذرنامه و شناسنامه‌های جعلی می‌دهند.

روزنامه «ینی شفق» ترکیه گزارش داد که «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نیز نزد نیروهای آمریکایی قرار دارد.

این روزنامه تصویری منتشر کرد که در آن البغدادی، داخل یک نفربر زرهی آمریکا حضور دارد.
بنا بر این گزارش، سرویس جاسوسی آمریکا (CIA) بر مکان حضور البغدادی و تحرکات وی نظارت دارد و در حال حاضر نیروهای آمریکایی به البغدادی و بیش از 140 عنصر داعش، شناسنامه جعلی داده و نامهای جدیدی برای آنان انتخاب کرده است.

ینی شفق می‌گوید که اعطای این مدارک جعلی، بخشی از عملیات محرمانه‌ای است که آمریکا برای قاچاق تروریستها از منطقه و از طریق عراق در حال انجام آن است.

به گزارش این روزنامه، سرویس جاسوسی آمریکا «در حال بازجویی از دو هزار نیروی داعش در داخل اردوگاههای وابسته به حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) است تا به آنان شناسنامه جعلی جدید بدهد.

بنا بر این گزارش، فرآیند بازجویی در «مراکز ویژه‌ای انجام می‌شود که آمریکا در سوریه و عراق ایجاد کرده است و فرانسوی‌ها، اسرائیلیها و انگلیسیها به صورت منظم به مجرمان داعش سر می‌زنند».

در پایان این گزارش آمده است که «این مراکز تحت نظارت شدید نیروهای آمریکایی قرار دارد و در خلال بازجویی، به غیر نظامیان اجازه داده نمی‌شود که وارد آن شوند».

خبرها و شایعات بسیاری درباره البغدادی و فرار وی از سوریه و همچنین محل اختفای وی وجود دارد.

یک منبع امنیتی عراق اول اسفندماه به رسانه‌های این کشور گفت که سرکرده داعش در غرب این کشور حضور دارد.

  «هشام الهاشمی» کارشناس مسائل راهبردی عراقی نیز صحت این اخبار را تأیید و تأکید کرد که البغدادی وارد عراق شده است.

الهاشمی » گفت که «البغدادی وارد عراق شده و مشخصا در [استان] الانبار و در یکی از مناطق جزیره راوه یا غرب الثرثار حضور دارد».

یک منبع اطلاعاتی نیز اعلام کرد که البغدادی به همراه مهمترین فرماندهان داعش به صورت مخفیانه وارد مناطق بیابانی الانبار در غرب عراق شده است.
ارسال نظر
آخرین اخبار